This is a free Purot.net wiki
  • View:

Sisävesiristeilyt

Sisävesiristeilyt

Kuopion Roll Risteilyt: Kuopion Roll risteilyt tekee risteilyjä Kuopion lähivesillä yhtiön neljällä aluksella, yhtiö järjestää myös tilausristeilyjä Saimaalla.
15 e aikuset
8 e lapset
13 e eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, ryhmät

Päijänne Risteilyt Hilden: Yhtiö toimii Päijänteen alueilla, risteilyihin on mahdollista mennä Lahdesta, Jyväskylästä, Heinolasta ja Keiteleen kanavan pikkujärvistä jotka ovat: Vaajakoski, Kuhankoski, Kuusaa, Kapeenkoski, Paatela. Yritys tekee tilausristeilyjä myös

Runoilijan tie: Runoilijan tiellä pääsee risteilemään 100-vuotiaalla höyrylaiva Tarjanneella joka risteilee Näsijärvellä perinteisellä reitillään Tampereen ja Virtain välillä, pysähtyen matkalla Muroleen kanavalla ja Ruovedellä. Mahdollista myös tilaus-, ilta- ja juhannusristeilyihin

Saimaa Travel: Alukset liikennöivät Savonlinnan ja Helsingin välillä sekä Lappeenrannasta Viipuriin.

Suomen Hopealinja: Suomen Hopealinjalla risteillään Pyhäjärvellä ja Vanajavedellä. Varustamo liikennöi kuudella aluksellaan muun muassa Tampereen ja Hämeenlinnan välistä vesireittiä sekä järjestää ilta- ja lounasristeilyjä Hämeenlinnasta ja Tampereelta. Myös tilausristeilyjä.

Vip Cruise: Vip Cruise järjestää paikallisristeilyjä Savonlinnasta kahdella höyrylaivallaan, s/s Paul Wahlilla ja s/s Punkaharjulla. Varustamon m/s Quo Vadis tekee vain tilausristeilyjä.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username